Parbrize AGER service
LiveZilla Live Help

Calea Serban Voda 231A

031/ 423.14.19 sau 20 (021/ 335.97.56 sau 59)

Telefon Autoglas Parbrize
Parbrize Parbrize auto Parbrize Bucuresti Reparatii parbrize Parbrize, geamuri laterale, lunete Masina - Parbriz auto
Galerie parbrize Galerie parbrize auto Galerie parbrize Bucuresti Galerie reparatii parbrize

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Montaj parbrize auto
Parbrize auto Parbriz auto Parbrize autoturisme Parbrize autocare si camioane

Produse pentru parbrize si geamuri auto

De la parbrize de autoturisme pana la parbrize de camioane si autocare autoglas.ro vine in intampinarea necesitatilor dumneavoastra. Pentru aceste autovehicule va pune la dispozitie:

Parbrize auto

Autoturismele au fost special concepute pentru a oferii posesorilor un confort sporit si usurinta in deplasare. Odata cu dezvoltarea tehnologica si a cerintelor tot mai complexe ale utilizatorilor, autoturismele au primit forme tot mai aerodinamice, elemente noi de siguranta si confort si multe facilitati menite sa faca mai usor parcurgerea distantelor.

Parbrizul unui autoturism este atat un element menit sa ofere o forma mai aerodinamica autoturismului cat si un plus de confort pasagerilor.

Daca initial s-a placat de la ideea de a aduce un plus autoturismului pasagerilor, acesta poate sa fie si un minus daca este deteriorat. Un parbriz fisurat se poate sparge la viteza, frane sau mici accidente, dar poate sa ingreuneze si vizibilitatea celor de la volan. De exemplu vara cand temperaturile sunt ridicate, parbrizul poate transpira la baza, chiar si pe centru iar pe conditii de ploaie parbrizul se abureste.

Geamuri laterale

Alaturi de vizibilitatea oferita de parbriz, geamurile laterale contribuie si ele la confortul unui sofer in trafic.

Geamurile laterale sunt fabricate din sticla securizata care in momentul impactului se fisureaza in mai multe puncte dar nu se sparge complet, aceastea iau aspect de panza de paianjen. Odata fisurat, geamul afecteaza vizibilitatea in oglinzile laterale.

Exista mai multe tipuri de geamuri laterale: glisante, batante sau fixe. Ele pot fi ionizate pentru a proteja pasagerii de razele soarelui, radiatiile UV si de caldura. Inca din fabrica poti opta pentru geamuri ionizate, usor ionizate sau clare. Geamurile ionizate sunt un accesoriu din ce in ce mai intalnit la automobilele de azi.

Lunete

Luneta este unul din putinele elemente ale unui autoturism ce nu se pot supune reparatiilor, aceasta odata fisurata trebuie inlocuita.

Ca si in cazul geamurilor laterale, si luneta este realizata din sticla securizata ce permite o schimbare in timp si nu imediat dupa fisurare. In comparatie cu parbrizul, pe luneta sunt fixati conectorii de dezaburire, conductori ce ajuta la dezaburirea lunetei pe timp de iarna. In procesul de fixare se foloseste o banda protectoare de hartie si omologata pentru fiecare tip de luneta.

Chedere

Chederele reprezinta un profil de cauciuc care fixeaza geamul intr-o rama sau direct pe caroseria vehiculului. Comercializam chedere de cea mai buna calitate; sunt rezistente la temperaturi scazute si umiditate, dar si impotriva razelor UV.

Acestea sunt menite sa protejeze geamurile si se pot schimba periodic fara sa fie afectata integritatea geamului.

Adezivi speciali

Inainte de aplicarea adezivului se foloseste un activator pentru a pregati parbrizul si pentru a se obtine cele mai bune rezultate. Activatorul este o substanta volatila folosita adesea intr-un service auto, care se aplica cu ajutorul unui pamatuf, in cantitate mica are rolul de a curata suprafata de lipire.

Intotdeauna este nevoie de curatarea suprafetei inainte de aplicarea adezivului, iar aceasta se face cu ajutorul unui lichid numit degresant.
Adezivii auto sunt produsi la standardele fabricantilor de automobile si ofera o receptie radio optima pentru antena integrata in parbriz.

Profilul societatii este comercializarea de parbrize auto, geamuri laterale, lunete atat pentru dealeri, service-uri auto cat si pentru clienti finali.