Parbrize AGER service
LiveZilla Live Help

Calea Serban Voda 231A

031/ 423.14.19 sau 20 (021/ 335.97.56 sau 59)

Telefon Autoglas Parbrize
Parbrize Parbrize auto Parbrize Bucuresti Reparatii parbrize Parbrize, geamuri laterale, lunete Masina - Parbriz auto
Galerie parbrize Galerie parbrize auto Galerie parbrize Bucuresti Galerie reparatii parbrize

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Montaj parbrize auto

Cariere

Autoglas.ro se dezvolta in acord cu evolutia societatii si cu provocarile intampinate de angajatii nostri. autoglas.ro asigura un mediu de lucru modern, atent la ritmul tau de viata si in echilibru cu viata personala. Acest lucru se intampla datorita convingerii noastre ca obiectivele personale si cele profesionale trebuie sa fie cat mai apropiate.

Detaliile sunt foarte importante pentru noi. Iar telurile pe care ni le propunem sunt foarte ambitioase. Ne dorim clienti multumiti de serviciile si produsele pe care le oferim. Iar motivarea si competenta echipei noastre au stat intotdeauna la baza succesului autoglas.ro.

Oferim job-uri cu responsabilitati bine definite si obiective clare. In acest scop, avem nevoie de angajati care dovedesc pasiune pentru ceea ce fac, care sunt bine pregatiti si dornici sa-si imbunatateasca permanent abilitatile si cunostintele. Evolutia pozitiva a fiecaruia dintre noi inseamna un nou pas in evolutia companiei.

Fiecare dintre noi reprezinta un model pentru ceilalti. Iar valorile autoglas.ro trebuie respectate de fiecare angajat. Fiecare mebru al echipei noastre se ghideaza dupa aceleasi reguli de comunicare si cooperare, indiferent postul pe care il ocupa in organizatie. Fiecare dintre noi este un ambasador al companiei si trebuie sa incerce permanent sa aduca valoare in cadrul organizatiei.

A face parte din echipa autoglas.ro inseamna a te identifica cu valorile si principiile acesteia. Esti pregatit pentru asta?

Trimite o scrisoare de intentie insotita de CV-ul tau pe adresa noastra e-mail si te vom contacta in cazul selectiei pentru un interviu.